Novotel Kraków City West
- Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelu
- Dbanie o jakość i estetykę serwowanych potraw
- Przestrzeganie zasad higieny i standardów HACCP
- Współpraca z zespołem kuchni i obsługą gastronomiczną
- Organizacja pracy w trakcie serwisu, także pod presją czasu
- Doświadczenie na stanowisku kucharza lub wykształcenie gastronomiczne
- Znajomość zasad czystości i higieny w kuchni (mile widziana znajomość HACCP)
- Umiejętność pracy zespołowej i dobrej organizacji własnej pracy
- Znajomość języka polskiego umożliwiająca codzienną komunikację
- Otwartość na rozwój i chęć doskonalenia umiejętności
- Stabilne zatrudnienie w największej sieci hotelowej
- Premie półroczne, świadczenia świąteczne i dopłaty do urlopu
- Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport
- Spotkania integracyjne i obiady pracownicze
- Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy
- Zniżki na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- Program poleceń pracowniczych z nagrodami finansowymi